sábado, 25 de octubre de 2008

it was..


va prendre uns instants de repòs, necessitava respirar i parar-se a pensar si era realment allò el que volia, si era el que realment havia triat. Havia passat molt temps d'ençà que havia decidit de fer el pas, les causes i les conseqüències que aquell fet li havien comportat repicaven en els buits de la seva ment. Sabia que els records dels primers moments serien inesborrables, però tots aquells munts de frases i de paraules hores d'ara li feien mal, li impedien concentrar-se en el seu present i en el seu futur més proper. Li causava una certa remor pensar que en aquests moments tot era més mort que viu, tot el que havia creat s'havia esvaït. Es preguntava si no hauria sigut millor deixar que el seu somni s'hagués quedat en el que realment era, es a dir, un somni..




Cansat d´haver somiat... I quan podré somriure? Quan tornaré a viure? Quin va ser el pecat per sentir aquest desig que no té cap sentit per viure sense viure tanta soledat?

domingo, 5 de octubre de 2008

em va enamorar...

"El mirall s'havia trencat. Els bocins s'aguantaven en el marc, però uns quants havien saltat a fora. Els anava agafant i els anava encabint en els buits on li semblava que encaixaven. Les miques de mirall, desnivellades, reflectien les coses tal com eren? I de cop a cada mica de mirall veié anys de la seva vida viscuda en aquella casa."


des del primer moment em va enamorar.. em va transportar en un somni..un llarg somni.. sorprendre'm de no haver-me adonat abans de que és un magnífic actor.. la poesia dels seus ulls, el seu dolç sumriure.. desitjava no despertar-me mai d'aquell somni..
tu ets poesia*

pas a pas


continua el camí... llargs dies per viure i per somiar... per no deixar que el que en un futur vols, desaparegui sense haver-lo tingut.. i malgrat l'esforç que va començar el dia dels meus 17 anys, es compagina amb moments únics..

i tot i aquest cansament, la ment es permet volar..i pensar en nous projectes..
musical Monty Payton..
tornar a veure actuar l'Ivan Benet..
espectacle de màgia..