lunes, 15 de septiembre de 2008

17*


el temps passa en un obrir i tancar d'ulls. Creixem i canviem. Petits canvis en les nostres vides que intentem que sempre siguin cap a millor, tanquem portes i n'obrim d'altres. Vivim la nostra vida de la millor manera possible, sense por als canvis. Només amb un somriure i amb una mirada cap endavant i no cap el passat. Vivim, somiem i siguem feliços..

per mi i pels meus 17..!




i avui nou curs, si tot va bé l'últim a la Seu abans de fer el salt a la gran ciutat..!

sábado, 6 de septiembre de 2008

somriu*


Núvols, dies en que les coses semblen adoptar un to més gris del normal, que t’impedeixen sumriure. Veus com el sí es converteix en el no, caus..et deixes caure, no creus en el que fas ni en qui ets. SOMRIU...de vegades donem més importància a coses que realment no en tenen, coses que et fan sentir malament, decaigut, trist. SOMRIU…per qui realment ets darrera d’aquesta màscara que t’has ficat per por. SOMRIU…per tot allò que t’envolta, que encara que tu no ho creguis es meravellós. SOMRIU…per viure, per deixar el passat allà on li pertoca. SOMRIU…per la gent que dia rere dia et mostra que estan aquí. SOMRIU…planta cara als problemes, afronta’ls.SOMRIU…perque algú es pugui enamorar del teu sumriure. SOMRIUper ser feliç…mai deixis de ser-ho.




jueves, 4 de septiembre de 2008

diari d'un somni


Enllà, més lluny de les estrelles, a l'altra cara del mirall,
On tot és més senzill d'entendre, la porta espera oberta.
Un pas i ja el teu cor desperta, un salt i ja no tornaràs,
Comptant la màgia és la primera, seguint...

Els teus somnis t'estan esperant.

Vés, no dubtis més, abraça'ls.



perseverança i esforç..dos adjectius que es van convertir en els millors companys de somni. Aquest somni va començar el primer cop que vaig veure com amb un grapat d'il.lusions, d'esperança i de felicitat es pot fer sumriure a una persona. Vaig trobar un nou món on podia oblidar tot el que voltava per la meva ment, un nou món que des del primer moment em va deixar bocabadada. A partir dels mesos següents, el meu somni va anar agafant vida i va buscar el seu rumb. Amb l'ajuda de l'esforç i la perseverança va perseguir l'oportunitat que desitjava, fins que la va trobar. Ajudada per la bona sort, el somni va prendre color i vida, va agafar moviment i va deixar pas a una realitat. La màgia d'aquest somni és inesborrable, ja que al final del camí, vaig tenir la sort de conèixer la persona que amb un grapat d'il.lusions i de bones intencions era capaç d'il.lusionar-me i que amb el seu humor àcid i els seus trucs em feia sumriure. Ell, el millor mag del moment...una persona que admiro per tot el que és capaç de transmetre..
Mesos després que el somni es convertis en realitat, continuo recordant aquell moment i em fa sumriure cada cop que el busco en un racó de la meva ment.

FM'08


Avui m’he despertat amb tambors dins el meu cap 
la nit d’ahir va ser tota una festa...



GRANDíSSiMA FM'08